De 10 belangrijkste dingen die ik heb geleerd toen ik mijn zoon verloor’ – must read voor elke ouder! 😢❤️


’De 10 belangrijkste dingen die ik heb geleerd toen ik mijn zoon verloor’ – must read voor elke ouder. Ouders waarvan een kind is overleden hebben te maken met een hele zware tijd en dat is niet eerlijk. 

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van de ’10 belangrijkste dingen die ik heb geleerd toen ik mijn zoon verloor’ onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’overleden 2

Het meest verschrikkelijke denkbare scenario voor ouders is dat hun kind op vroege leeftijd komt te overlijden.

De wereld onder je voeten zakt weg en je weet misschien niet meer waarvoor je eigenlijk nog moet leven. Ouders die te maken hebben met een overleden kind kunnen misschien veel steun vinden bij ouders die hetzelfde hebben meegemaakt.

Het verzacht de pijn waarschijnlijk niet, maar het kan wel helpen om met iemand te praten. 

Meer over het filmpje: Deze video is gemaakt door een vader die zijn zoon is verloren. Hij heeft in de enorm zware periode veel steun gehad bij andere en wilt nu andere ouders helpen waarvan ook een kind is overleden.

overleden 1

In deze video noemt hij de meeste belangrijke dingen die hij heeft geleerd na het overlijden van zijn zoon.

Bij het zien van deze video kun je niets anders doen dan je petje voor de man afnemen, want wat een sterke man is dit en ondanks het verschrikkelijke verlies blijft hij toch positief denken!

overleden 3

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: WatchZozo: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

overleden 1