Elke dag wacht vrouw op de metro om alleen de opgenomen stem te horen van haar overleden man 😢❤️


Elke dag wacht deze vrouw op de metro om alleen de opgenomen stem te horen van haar overleden man. Het is een erg triest verhaal, maar toch ook weer zo mooi. Het bewijs dat echte liefde nog steeds bestaat!

Voordat je verder leest:
Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze vrouw die elke dag wacht op de stem van haar overleden man onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.


overleden man 1

Waardevolle introductie:
Het maakt niet uit hoeveel vriendjes of vriendinnetjes je hebt gehad. Op een dag kom je de ware tegen, waarmee je voor de rest van je leven samen wilt zijn. Wanneer je de ware bent tegengekomen, wordt het op een gegeven moment tijd om te trouwen en bezegel je samen de belofte om samen te zijn tot de dood je scheidt met het ‘ja woord’. Sommige huwelijken lopen stuk, maar het overgrote deel houdt stand. Dan komt op een dag het moment dat één van de twee alleen verder moet, omdat de partner is overleden. Dat moet erg verschrikkelijk zijn, zeker omdat je zo een groot deel van je leven samen hebt gedeeld. overleden man 2

Belangrijke info over verhaal:
In deze video zien we het trieste verhaal, maar toch zo mooie verhaal van Margaret McCollum, ze wacht iedere dag bij het metrostation om de stem van haar overleden man te horen. Haar man, Oswald Laurence, nam de ‘Mind the Gap’ aankondiging voor het eerst op in 1950 en sindsdien wordt de uitspraak gebruikt bij het in- en uitstappen bij de metro. Na zijn dood kwam zijn vrouw iedere dag naar het metrostation om zijn stem te horen, totdat de band werd vervangen. Maar gelukkig heeft het vervoersbedrijf Transport for London haar een tape gestuurd met de stem van haar man.

Wij waarderen jouw feedback. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook. Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of WhatsApp. De videobeelden zijn afkomstig van: Ana Stanojevic: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts