Elvis maakt deze prachtige versie van ‘unchained melody’. 6 weken later zou hij overlijden.. 😢❤️


Elvis maakt deze prachtige versie van ‘unchained melody’. 6 weken later zou hij overlijden.. Elvis laat zes weken voor het moment dat hij is overleden nog even zien waarom hij zo ontzettend populair is. Wat is het toch zonde dat deze geweldige artiest er niet meer is!

Wij hebben de laatste beelden onderaan geplaatst. Wij moesten er zakdoekjes bij pakken, omdat wij hele grote fans zijn van Elvis.overleden elvis presley 3

Elvis is al een heel erg lange tijd geleden overleden, al zijn er heel erg veel mensen die daar zo hun twijfels bij hebben. Zij denken namelijk dat Elvis het leven als bekende zanger gewoon niet meer aankon en dat hij dus het wereldje uit wilde stappen.

Toch is er nooit meer wat van hem vernomen en de mensen die denken dat hij nog in leven is, lijken toch ook hun hoop langzaam te verliezen. Hoe moeilijk het ook, maar we moeten toch accepteren dat hij er niet meer is.

Leuk feitje over Elvis: Wist je dat Elvis 8 jaar lang niet aan live-optredens deed? Hij was zo druk bezig met het opnemen van films (maarliefst 31) dat hij helemaal geen tijd meer had voor de optredens.

Meer over het verhaal van Elvis Presley: In deze video is Elvis op één van zijn beste momenten te zien. Zes weken voor hij uiteindelijk zou komen te overlijden geeft hij namelijk nog een geweldige show weg. Het verhaal achter deze show is dat Elvis hier heel erg ziek was en de show onder invloed van veel medicijnen gedaan heeft. Dit, omdat hij zijn trouwe publiek niet teleur wilde stellen.

overleden elvis presley 2

Teleurstellen heeft hij zeker niet gedaan met dit optreden, want er zijn maar weinig mensen die dit beter zouden kunnen. Wat is het toch onwijs zonde dat deze geweldige artiest overleden is! ben je ook zo’n grote fan van Elvis? Deel deze beelden dan uit respect op Facebook of Pin ze op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Jack London: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

overleden elvis presley