Getrouwd tegen de wensen van de ouders, man en vrouw nu het oudste echtpaar ter wereld


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 1 minuutje: “Getrouwd tegen de wensen van de ouders, man en vrouw nu het oudste echtpaar ter wereld”

Ongeveer 80 jaar geleden keurden de families van zowel man als vrouw het huwelijk af, maar de liefde die ze voor elkaar voelden zei genoeg en nu 80 jaar later zijn ze het oudste echtpaar ter wereld. 

De 110-jarige Julio Cesar Mora Tapia en de 104-jarige Waldramina Maclovia Quinteros Reyes hebben bij elkaar 215 jaar geleefd en zijn daarmee het oudste getrouwde stel ter wereld en dat werd vermeld door de bekende organisatie Guinness World Records. oudste-echtpaar-ter-wereld-2

Het echtpaar is niet het langst getrouwd, maar ze zijn het oudste echtpaar ooit dat nog getrouwd is. In totaal is het stel inmiddels meer dan 78.654 dagen damen en ze zijn 79 jaar, 6 maanden en 22 dagen getrouwd. 

Ondanks hun hoge leeftijd verkeren ze allebei nog in een goede gezondheid. Toch kunnen ze het niet heel groot vieren, omdat we natuurlijk nog steeds last hebben van het coronavirus.

Het had een heel groot feest kunnen worden, want inmiddels hebben ze 5 kinderen, 11 kleinkinderen, 21 achterkleinkinderen en 9 achter-achterkleinkinderen. 

oudste-echtpaar-ter-wereld

Toen Julio en Waldramina elkaar in 1934 leerde kennen, konden hun families niet met elkaar opschieten. Dit zorgde ervoor dat ze in het begin niet wilde dat ze met elkaar trouwden, maar met tijd en geduld is het allemaal goed gekomen en werden de twee families verenigd. 

Het echtpaar heeft hun kinderen waanzinnig opgevoed en voorzien van een goed stel hersenen, want alle vijf hun kinderen hebben een universitair diploma op zak.  

Het is helaas niet voor iedereen weggelegd om met je geliefde oud te worden, maar als we Julio en Waldramina zien, gunnen we ze het van harte. Deze mensen weten perfect wat ze aan elkaar hebben en dat is de reden dat ze zo lang bij elkaar zijn.

De formule volgens hun is: liefde + volwassenheid +  wederzijds respect. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Inside Edition

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts