Buschauffeur grijpt onmiddelijk in als oudere vrouw naast de bus wordt overvallen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Oudere vrouw wordt overvallen als bus langsrijdt – buschauffeur grijpt direct in

De buschauffeur reed gewoon zijn ritje, net al iedere andere dag. Totdat hij op iets vreemds stuitte!

Hij zag dat een oudere vrouw werd overvallen. Dat kan natuurlijk niet! De man aarzelde geen moment en sprong de bus uit.

Hij hielp de vrouw direct en ook met geluk. De overvaller sloeg op de vlucht. De overvaller had ook niet echt een kans tegen de buschauffeur want de man heeft in Irak gediend.

Wat een achterlijke vent om een oudere vrouw te proberen overvallen.Oudere vrouw wordt overvallen 5
Dit voorval heeft allemaal plaatsgevonden in Hongarije. De overvaller deed ook niet zo rustig, maar sleepte de vrouw ook echt mee naar alle kanten.

Wat een opvoeding, dat gaat toch echt helemaal nergens over?! Wij snappen echt niet dat mensen dat bij oudere mensen kunnen doen.

Die zich totaal niet kunnen afweren, echt vreselijk! Maar gelukkig is het goed afgelopen en was daar de buschauffeur!

Wie weet wat er was gebeurd, als hij er niet was.. Maar laten we daar maar niet aan denken! Hopelijk is de overvaller opgepakt!

Vond je dit ook een heldhaftig filmpje? Deel het dan op Facebook/Whatsapp met vrienden en familie

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts