Bruid bezorgt oma ‘flashbacks’ door oude trouwjurk te dragen die zij tientallen jaren geleden ook droeg


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Bruid bezorgt oma ‘flashbacks’ door haar oude trouwjurk te dragen die zij tientallen jaren geleden ook had gedragen.

En om eerlijk te zijn zag oma er vroeger op de foto er ook prachtig uit!

Jordan Cleverly stond op het punt te gaan trouwen. En voor zo’n grote dag is natuurlijk een mooie trouwjurk nodig. Helaas kon Jordan telkens maar niet iets vinden wat zij mooi vond.

Dat bracht haar op een idee: zij wilde graag trouwen in de jurk van haar oma. Jordan hield alles voor haar verborgen zodat het op de dag zelf een grote verrassing zou zijn.

En dat was het zeker, dit prachtige moment zorgde bij beide dames voor tranen. Haar oma was compleet verrast en dit mooie moment is vastgelegd op camera.  oude trouwjurk

De oma van Jordan kon maar een ding telkens uitbrengen en dat was wow wow wow. Ze was zo overdonderd en had het echt niet zien aankomen.

Ze voelt zich zo erg vereerd en vindt dat Jordan er zo mooi uitziet. En dat ziet ze ook zeker! Zo’n speciale dag wordt door zo’n kleine daad nog veel specialer gemaakt.

Wij hopen dat Jordan een hele mooie dag heeft gehad en dat ze hier nog lang van zal dromen. Ze zag er prachtig uit in de jurk van haar oma. Haar oma zal vast enorm trots zijn geweest! 

Vind je dit ook zo’n prachtig moment tussen kleindochter en oma? Deel deze beelden dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts