52-jarige dierenliefhebber kan niet stoppen met het adopteren van oudere honden die niemand wil


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “52-jarige dierenliefhebber kan niet stoppen met het adopteren van oudere honden die niemand wil”

Niet ieder huisdier wordt oud bij zijn eerste baasje.

Soms verplaatsen deze dieren zijn onder meerdere baasjes. Dit kan natuurlijk aan verschillende dingen liggen.

Gelukkig zijn er nog mensen bereid om huisdieren op leeftijd te adopteren, want ook deze dieren verdienen nog een plekje om fijn oud te worden. oude-honde-adopteren-2

Steve Greig kan namelijk niet stoppen met het adopteren van oudere honden  in het centrum van Denver.

Met 8 senior honden, 4 kippen, 2 eenden, een konijn en een varken, woont Greg ondertussen samen.

Greig legde ondanks uit waar deze behoefte vandaan kwam. Zo vertelde hij dat het begon met één hond, Wolfgang. Nadat hij stierf, hoopte Greig dat het adopteren van een hond op een leeftijd die Wolfgang nooit zou bereiken, zijn nagedachtenis zou helpen eren. 

oude-honde-adopteren

Sommige honden kwamen bij toeval naar hem toe. En ook ontdekte Greig ook dat zijn huis was gezoneerd als een uitzondering op het plaatselijke huisdier maximum.

Er geldt namelijk een huisdier maximum in Denver. Gelukkig heeft dat geen toepassing tot Greig!

Hij weet zich ondertussen geen raad meer zonder al zijn beestjes. Het zijn echte aanvullingen van hem. Met ieder beestje apart heeft hij een goede band, een band die hij niet meer kan missen. In deze video zie je veel foto’s van Greig en alle dieren samen, zo aandoenlijk!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Inside Edition

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts