Otter springt in de boot van visser en heeft nog enkele seconden over


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Otter springt in de boot van de mens en heeft nog enkele seconden over… – (leestijd – 1 minuutje)

In het dierenrijk is het onderling ook niet altijd gezellig en leuk.

Tussen verschillende diersoorten kunnen er ook zeker spanningen hangen. Vaak zijn ze dan ook niet bang om deze te uiten! In deze video zie je een spannende aanvaring tussen twee dieren. 

otter-springt-in-de-boot
© IBreathTheWater / Otter springt in de boot

In deze video zie je een spannend moment.

Je ziet namelijk hoe een otter wordt achtervolgd door een orka.

Dit gebeurde in Halibut Cove, Alaska, op zondag 26 juli. John Dornellas zat op zijn boot en kon zo het hele voorval vastleggen.

In de ongelooflijke beelden  voor het eerst gezien op ongeveer 200 meter afstand van de boot, verwoed zwemmend terwijl de orka volgt.

Als hij de boot van John bereikt, gaat de otter op zoek naar een veilige haven om op te klimmen als de orka dichterbij komt.

Uiteindelijk springt de otter op de spiegel van het schip, net voordat de walvis op een paar meter afstand komt! Als we het dan over perfecte timing hebben. 

otter-springt-in-de-boot-2
© IBreathTheWater / Otter springt in de boot

Een kat-en-muisspel volgde hierna! Waarbij de otter terug in het water sprong in een poging om weg te komen, maar de orka zwom direct weer achter hem aan.

Toen de orka zich eenmaal van de boot had verwijderd, ging John, op weg naar zijn volgende pick-up in Halibut Cove Lagoon en toen hij op veilige afstand was, dook de otter veilig in de water.

John ontdekte later dat de orka, ID-nummer AT163, de grootste was in zijn capsule. Fijn om te weten dat John nog wat heeft kunnen betekenen voor de otter.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: T&T Creative Media

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts