Alleenstaande vader adopteert 5 broers en zussen onder de 5 na opvoeden van 30 kinderen 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Alleenstaande vader adopteert 5 broers en zussen onder de leeftijd van 5 na het opvoeden van 30 kinderen

Lamont Thomas is de man die wel een heel groot aantal kinderen heeft opgevoed. Waarschijnlijk ken je al grote families, maar zo groot als die van Thomas?

Dat betwijfelen wij! Lamont is vader van 12 kinderen maar heeft sinds 2000 voor meer dan 30 kinderen gezorgd. Hij was pleegvader van die kinderen.

Lamont heeft in totaal 10 kinderen geadopteerd en is de biologische vader van twee kinderen. Voor de rest is hij een pleegvader geweest. Hij is voor vele kinderen een echte redding geweest. 

Hij vindt dat die kinderen ook het recht hadden om te worden opgevoed. Voor ons lijkt dat misschien normaal, maar toch is dat lang niet altijd zo. Alleenstaande vader

Niet ieder kind wordt in een huis geboren, waar hen het leven kan worden gegeven dat zij verdienen. Daarom is het belangrijk dat er mensen zoals Lamont bestaan.

De oudste kinderen van Lamont zijn onwijs trots op hem en zeggen dat hij het leven van veel kinderen heeft gered. Dit is iets om trots op te zijn en wij weten zeker dat die kinderen nu in een liefdevol huis terecht komen.

Vind je dit adoptieverhaal ook zo mooi? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts