Moeder laat vier kinderen alleen thuis achter zonder enige toezicht, zodat ze zelf  8 dagen op vakantie kan gaan 😡😱


Deze achterlijke moeder laat vier kinderen alleen thuis achter zonder enige toezicht, zodat ze zelf vervolgens 8 dagen op vakantie kan gaan. Als ouder hoor je een goede opvang voor je kinderen te regelen wanneer je zonder ze op vakantie gaat! Wij vinden het al te gek dat ze alleen gaat en haar kinderen niet meeneemt. Niet iedereen denkt daar blijkbaar hetzelfde over!

 

opvang 2Afbeelding autoriteit: Bron

Belangrijke info: Voor het gemak hebben wij het videobewijs van ‘De moeder die geen opvang voor haar kinderen had geregeld’ onderaan deze pagina geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

Het hebben van kinderen vergt heel erg veel tijd en het is daarom dus ook begrijpelijk dat je er als ouders soms even tussenuit moet zonder je kinderen. Het regelen van opvang kan nog best een zware klus zijn, want niet ieder familielid staat zomaar te springen om jouw drukke nakomelingen voor een week over te nemen.

Het inhuren van een oppas voor een week kan ook flink in de kosten lopen en heeft daarom ook niet echt de voorkeur. Helemaal niks regelen voor je kinderen is dan natuurlijk ook weer geen optie. “Dus wat voor besluit maak je?”

Over het filmpje: Erin is een moeder van vier kinderen, maar het is nog maar de vraag of zij ooit nog voor haar kinderen zal mogen zorgen. Haar kinderen lopend van zes tot twaalf jaar oud hebben namelijk een zeer traumatische ervaring gehad door haar. Erin is namelijk vrolijk op vakantie gegaan voor een week zonder ook maar iets van opvang te regelen voor haar kinderen.

opvang 1Afbeelding autoriteit: Bron

Haar kinderen werden aan hun lot overgelaten tot het moment dat de politie in wist te grijpen. Erin zit vanzelfsprekend in de gevangenis en daar mag ze wat ons betreft ook nog wel een tijd blijven. Wij waarderen jouw mening. Wat zou jij tegen Erin willen zeggen? Laat een reactie achter op Facebook en Pin de beelden op Pinterest. De beelden zijn afkomstig van: bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

opvang 3