Kunstenaar maakt verbluffende optische illusies op muren met eenvoudige lijnen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Kunst is een onderwerp waar je langdurig over kan praten. Smaken verschillen en daarom zal je er nooit over uitgesproken raken. Deze video laat weer een andere vorm van kunst zien en dan kan je denken aan optische illusies. optische-illusies-2

Kunstenaar Katy Ann Gilmore maakt een match van natuurkunde, wiskunde, natuur en kunst met haar ingewikkelde, geometrische tekeningen en muurschilderingen. Zij laat een hele andere vorm van kunst zien dan dat je misschien gewend bent.

Katy wil het onwerkelijke met het werkelijke laten overeenkomen. Zij wil een weg in beide werelden vinden en deze met elkaar in aanmerking te laten komen. Zo kan zij bijvoorbeeld een grot via een optische illusie weergeven. Prachtig om te zien en het komt zeker niet vaak voor! 

optische-illusies

Katy tekent op haar tekenblokken, verschillende canvassen, maar ook op grote muren in het openbaar. Op deze manier kan iedereen genieten van haar prachtige plaatjes. In deze video wordt kort weergeven hoe zij deze illusies tot stand brengt.

Zij maakt kleine driehoekjes, die zij aan elkaar koppelt. Hierdoor kan zij de plaatjes mooi laten overkomen op papier. Katy haar schilderijen zijn erg populair! Tuurlijk het moet je smaak zijn, maar is dat niet bij alles? Wil je een keer wat anders en origineels? Dan raden wij je zeker aan om een kijkje te nemen bij haar. 

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts