Optische illusie: kijk of je alle verborgen dieren in deze foto kunt vinden


Optische illusie-uitdaging: kijk of je alle verborgen afbeeldingen in deze foto kunt vinden. Deze optische illusie uitdaging is super ingewikkeld en het lukt bijna niemand om alle verborgen dieren te spotten. 

Bij een optische illusie-uitdaging gaat het erom dat je bepaalde dingen moet zoeken, maar dit is erg lastig op dat het gaat om een optische illusie.

Je hersenen kunnen de foto niet goed processen en daardoor wordt het gigantisch lastig om te vinden waar je naar op zoek bent.

Op het internet vind je duizenden uitdagingen en het is echt heel leuk om te doen. Daarnaast is het ook nog eens erg goed voor je hersenen, want je traint ze er als het ware mee. 


Optische illusie-uitdaging 4

Deze video is een optische illusie-uitdaging. De uitdaging is om 10 verschillende verborgen dieren te vinden.

Van te voren wordt er aangegeven om welk dier het gaat, maar dit maakt het niet bepaald gemakkelijker.

Rechtsboven in het beeld loopt er een timer af, dus die laat zien hoeveel seconden je de tijd hebt. In totaal heb je 20 seconden de tijd voor iedere foto.

Het is verschrikkelijk moeilijk en als je al meer dan de helft van de dieren hebt gevonden dan heb je al een wereldprestatie geleverd.

Kon jij ze allemaal vinden? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts