2-jarig meisje valt in slaap in agent zijn armen, terwijl papa in rechtbank staat 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

2-jarig meisje valt in slaap in agent zijn armen, terwijl papa in rechtbank staat. De agent wilde graag oppassen op het meisje, zodat de man zich tijdens zijn belangrijke moment daar geen zorgen hoeft over te maken. 

 

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van dit 2-jarige meisje die in slaap valt in de armen van een agent onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

oppasen 3

Als ouder van een klein kindje ben je eigenlijk 24/7 aan het oppassen. Soms kun je deze taak even weg laten nemen door een oppas te regelen.

Dit kan zijn voor een leuk etentje met je vrouw, maar natuurlijk ook als je iets serieus hebt te doen.

Als je geen oppas kan vinden is dat erg vervelend, het etentje is makkelijk af te zeggen, maar een serieuze aangelegenheid kan erg moeilijk verlopen met een klein kindje aan je zijde. 

Meer over het verhaal: Dat tweede gebeurde in deze video. Een man uit Utah moest naar de rechtbank om te getuige in een rechtszaak.

oppassen 2

Hij kon geen oppas regelen, dus moest hij zijn 2-jarige dochter meenemen naar de rechtbank. In de video zie je al bewakingsbeelden die het drukke gedrag vastleggen van het dochtertje.

Toen de man de rechtszaal in wilde gaan met zijn dochter werd hij tegengehouden, omdat kinderen niet zijn toegestaan. Een agent gaf aan dat hij wilde oppassen op het kind, zodat de vader zijn getuigenis kon afleggen.

oppasen 4

Toen de vader de rechtszaal later weer uitkwam, geloofde hij zijn ogen niet. Zijn dochter was in slaap gevallen in de armen van de politieagent, dit leverde een heel schattig beeld op.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Inside Edition: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

 

 

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
oppasen 4