Bruidegom schrapt eerste danslied en wisselt het in voor de opname van bruid’s oma uit 1947 😢❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Een prachtig stel is pas getrouwd en staat op het punt hun eerste dans te voltooien. Net als ieder ander stel op een trouwerij hebben ook zij hun eerste dans ingestudeerd.

Maar dat gaat toch maar niet door, omdat de bruidegom wel een hele speciale verrassing heeft georganiseerd.

Hij heeft namelijk de nummers van het liedje verwisseld en nu zullen zij dansen op een opname die gemaakt is door de oma uit 1947 van de bruid. Hierop hoor je haar zingen en dit zorgt voor een prachtig moment. 

De bruid had niets liever gehad dat haar oma aanwezig kon zijn op haar bruiloft. Helaas heb je het leven niet zelf in de hand en beslis je daar niet over. opname van haar oma 2

De bruidegom heeft er op deze manier voor kunnen zorgen dat haar oma er toch een beetje bij is. Dit heeft gezorgd voor een erg emotionele eerste dans.

Niet alleen voor het kersverse stel, maar voor heel de zaal. Bijna niemand kan hun tranen inhouden en dat zorgt voor een wonderbaarlijk moment!

Wij hopen dat de twee het goed maken en genieten van hun leven samen!

Vond je dit ook zo mooi gedaan? Deel het dan verder op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts