Hondenshow jury vraagt meisje met autisme om haar opgezette hond te laten zien


Voor sommige mensen kan een klein gebaar iets heel erg groots betekenen. Een jurylid van de American Kennel Society heeft zich enorm geliefd gemaakt op het internet nadat hij de tijd heeft genomen om de dag van een autistisch meisje te maken.  opgezette-hond-3

Tijdens de show van de American Kennel Society kunnen mensen hun honden laten zien aan een jury. De jury beoordeelt de honden op het uiterlijk en of de honden hun baasjes goed kunnen gehoorzamen. De hond die op beide vlakken het beste scoort, gaat ervandoor met de eerste prijs. 

Een van de juryleden zag een klein meisje vanaf de zijkant kijken tijdens de show. Hij vond het meisje erg schattig en zag dat ze haar eigen hondje, een knuffelpuppy, had meegenomen. De man vroeg aan het meisje of ze haar hond wilde laten zien en dat wilde ze maar al te graag. Haar reactie is super schattig en het jurylid reageert er ook perfect op. opgezette-hond-2

De clip werd op meerdere platforms gedeeld en kreeg al heel snel miljoenen views. Het bericht werd ook heel snel gedeeld door voormalig NBA-speler Rex Chapman en hij heeft meer dan 525.000 volgers.

De video is ook heel mooi, omdat veel ouders van autistische kinderen zich in de beelden konden vinden. Het is erg lastig voor autistische kinderen om zich aan te passen en daarom is de pure vreugde op het gezicht van het meisje onbetaalbaar. opgezette-hond-1

Er gaat veel lof uit naar het jurylid, omdat hij precies wist hoe hij in de situatie met het meisje moest reageren. Dit is een moment dat zowel het meisje als het jurylid nooit meer zal vergeten.

Kon je ook zo genieten van deze onschuldig mooie beelden? Maak dan een sociale impact en verspreid wat positiviteit op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts