Vader zingt voor opgewonden puppy’s en moeder legt het ‘zoete moment’ vast dat volgt 


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Soms kunnen we gewoon geen genoeg krijgen van het internet. Er zijn zoveel leuke en schattige dingen op te zien. Zo ook in deze video wanneer je een man zijn pasgeboren puppy’s in slaap zingt. 

Dit is misschien het schattigste wat je vandaag gaat zien. Een rot dag? Kijk dan vooral deze video en je bent zo weer vrolijk. De man in deze video zingt namelijk zijn pasgeboren puppy’s in slaap.

Hij blijft maar ‘goodnight’ zingen voor de beestjes. Er zijn in totaal vijf puppy’s die samen in een mandje liggen.opgewonden-puppys-2

De man met het blauwe t-shirt aan, knielt naast de mand neer en buigt een beetje over de dieren heen.

Hij start met zingen en niet veel later doezelen de vijf hondjes al weg. Hij gaat enkele minuten door en naderhand liggen de honden in een diepe slaap. 

Ieder hondje zal natuurlijk wel willen om zo in slaap gezongen te worden. Dat is natuurlijk alleen maar genieten en een teken van liefde.

opgewonden-puppys

Maar niet alleen de puppy’s genieten ervan ook de man zelf.

Hij doet dit graag voor zijn beestjes en wil graag dat ze lekker slapen. Hij is helemaal weg van ze en kan nu al geen leven meer zonder hun voorstellen!

Wij zijn ervan overtuigd dat de vijf hondjes en hij een hele goede band zullen krijgen! Wij zijn in ieder geval verliefd op het stel!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III |

Beeld Autoriteit: Waggle TV

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts