“Ik wil er niet perfect uitzien, mijn grootste wens is om normaal te zijn” 😢❤️


“Ik wil er niet perfect uitzien, mijn grootste wens is om normaal te zijn” Jennifer hoopt door middel van een operatie weer met vertrouwen naar buiten te kunnen. Dat is haar natuurlijk meer dan gegund!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden dit meisje die er ‘gewoon normaal wil uitzien’ onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening.

operatie 1

Wanneer je van de dokter te horen krijgt dan je een operatie moet ondergaan dan is dit natuurlijk best een spannend moment.

Het eerste waar de meeste mensen namelijk aan denken is aan alle dingen die fout zouden kunnen gaan tijdens het opereren.

Gelukkig wijzen de cijfers uit dat er maar heel weinig operaties fout gaan, maar je zal maar net bij dat kleine percentage mensen horen waarbij het wel fout gaat. Het blijft dus altijd spannend, maar je kunt het beste er maar met veel goede moed in gaan.

Meer over het filmpje: In deze video is het verhaal van Jennifer te zien. Jennifer heeft een speciale aandoening, waardoor ze grote bellen in haar gezicht heeft.

operatie 3

Iedere dag weer heeft ze kans dat dit bloedingen gaat veroorzaken en deze bloedingen kunnen dodelijk zijn voor haar. Binnenkort zal ze een operatie ondergaan die de kans op bloedingen zal doen laten afnemen.

Ook zal haar gezicht er weer wat normaler uitzien en dat is iets waar Jennifer heel erg naar uitkijkt. Ze wil namelijk gewoon weer vol zelfvertrouwen de deur van haar huis uit durven stappen.

operatie 2

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: truly: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

operatie 2