Een grote groep danseressen vormen een cirkel voor de openingsact – bekijk nu hun benen als de beat verandert 😳❤️


Een grote groep danseressen vormen een cirkel voor de openingsact – bekijk nu hun benen als de beat verandert. Een waanzinnige choreografie die je helemaal van je stoel blaast, waanzinnig en zeker het bekijken waard.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze groep danseressen onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken.

openingsact 2

In de Verenigde Staten houden ze voor bijna ieder belangrijk sportevenement een gigantische openingsact. Een voorbeeld hiervan is de waanzinnige show tijdens de Amerikaanse Super Bowl.

Maar dat deze acts alleen bij grote evenementen worden gedaan is niet waar. Er zijn dus teams die strijden voor de beste openingsact.

Het is een ware sport op zich. Het vergt een enorme discipline en vertrouwen in je teamgenoten. 

Meer over het filmpje: In deze video zijn we getuige van de openingsact van de groep genaamd Emerald Belles. Zodra de muziek begint gebeurt er heel veel over de hele zaal.

openingsact 3

Het is een flinke groep en daardoor is het nog knapper dat alles zo gelijk loopt. De vrouwen zijn waanzinnig op elkaar ingespeeld en dat is een lust voor het oog.

De hoge trappen en snelle bewegingen zorgen ervoor dat je voor 3 minuten lang niet anders kan doen dan met veel bewondering kijken. En wat betreft ons is dit zeker een hele goede teamsport te noemen.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Facebook: bron | Afbeeldingen: bronbron

[adinserter block=”6″]


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

openingsact 5