Reddingsmissie: 5-jarig meisje drijft op opblaasbare eenhoorn in midden van Griekse zee


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Als ouder zijnde ben je 9 van de 10 keer extreem voorzichtig, als het aankomt op je kind.

Je houdt ze goed in de gaten en wil alles weten. Soms kan het zijn dat je ze even uit het oog verliest.

opblaasbare-eenhoorn-2

Maar zelfs dan kan het gevaar zich al toeslaan. Dat gebeurde ook in deze video, nadat een 5-jarig meisje compleet is afgedreven naar het midden van de Griekse zee. 

Een 5-jarig meisje was in de zee gaan spelen met haar opblaasbare eenhoorn.

Toen haar ouders door hadden dat zij niet meer in zicht was, hebben zij de hulpdiensten en havenautoriteiten ingeschakeld. Het meisje had zich niet kunnen verzetten tegen de stroming van de zee en werd naar het midden van de Griekse zee gedreven.

De havenautoriteiten hebben contact opgenomen met de kapitein van de veerboot en uiteindelijk hem ingeschakeld. En met geluk, het meisje is namelijk uiteindelijk gered! 

opblaasbare-eenhoorn

De veerboot, kwam het jonge meisje namelijk tegen. Zij hebben de boot gestopt en een touw uitgegooid naar het meisje. Hierdoor kon zij langzaam maar zeker naar de boot worden getrokken.

Uiteindelijk wordt ze door 4 mannen het water uit getrokken en gelijk mee aan boord genomen.

Het meisje zal zelf ook wel geschrokken zijn, zo helemaal alleen op zee en dat op zo’n jonge leeftijd!

Gelukkig is alles uiteindelijk goed gekomen en is zij weer herenigd met haar ouders. Maar hou dus altijd je kinderen goed in de gaten en al helemaal in het water! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Viral Hog

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts