3-jarige jongen wacht elke dinsdag op de vuilnisman om een ​​mooie reden


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “3-jarige jongen wacht elke dinsdag op de vuilnisman om een ​​mooie reden”

Op een jonge leeftijd maakt niets je nog uit. Je weet nog van te weinig dingen af, zoekt niet dingen achter iets en je leeft vooral in het moment.

Je ziet alleen de mooie kanten van het leven en geniet van de kleine dingen. Soms zou je willen wensen dat je voor altijd jong zou kunnen blijven! Het leven is dan zo’n stuk gemakkelijker. 

op-de-vuilnisman-wachten-2

Je ziet namelijk hier de 3 jarige Kyler, een jongeman die onwijs blij is als de vuilniswagen er weer is!

Iedere dinsdagochtend staat hij de vuilnismannen weer op te wachten.

Kyler kijkt iedere week weer uit naar dit moment! Hij helpt de mannen een handje met hun werk en heeft dat ondertussen al zo vaak gedaan, dat hij ook een beetje de vuilniswagen kan besturen met betrekking tot de knopjes.

Hij heeft de mannen ondertussen zo vaak gezien, dat er een echte vriendschap is voortgekomen na al deze bezoekjes! 

op-de-vuilnisman-wachten

Kyler heeft een soort van onuitspreekbare liefde voor vuilnis.

Hij helpt thuis met het vuilnis naar buiten zetten en helpt de vuilnismannen dan zelf ook een beetje. Hij maakt ook snacks voor de mannen, zodat ze een lekker tussendoortje hebben tijdens werk.

Een vriendschap tussen jong en oud, prachtig om te zien. En het is ook leuk om te zien, dat Kyler zoveel voldoening haalt uit het opruimen van vuilnis.

Zo zie je maar, op een jonge leeftijd maakt echt je niets uit. Je geniet van de dingen die jij leuk vind en dat is iets wat we op latere leeftijd ook nog zouden moeten doen! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: FaithPot

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts