Koppel adopteert ’93-jarige’ oorlogsveteraan nadat zijn huis in een brand was vernield 😭❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

De 93-jarige Lee Brundidge is een oorlogsveteraan. Hij heeft het niet altijd makkelijk gehad en dit verhaal bewijst dat maar eens. Lee heeft altijd gevochten voor het land.

Maar op deze leeftijd heeft hij nog op de vlucht moeten slaan. Omdat zijn huis in brand op was gegaan en alles was vernield. Lee is in zijn auto gestapt en op de vlucht gegaan.

Hij stopte bij een parkeerplaats en daar stuitte hij op tegen Tracy Grant. Een vrouw die hamburgers aan het maken was op dat moment. Tracy en Lee raakte aan de praat en Lee vertelde haar het verhaal. 

Tracy was zo ontdaan van de situatie en vond het zo erg voor Lee. Lee had in principe ook gewoon niets meer. Koppel adopteert '93-jarige' oorlogsveteraan

Daarom besloten Tracy en haar arm Lee te adopteren op die leeftijd en hem in huis te nemen. Hij kon nergens meer naartoe en dat was voor Tracy redenen genoeg hem in huis te nemen.

De drie kunnen het onwijs goed met elkaar vinden en Lee is hen voor altijd dankbaar! Wat een verhaal en wat een situatie die je op zo’n late leeftijd nog moet meemaken. Dat wens je natuurlijk echt niemand toe. 

Vond je het ook mooi dat deze 93-jarige uiteindelijk ‘geadopteerd’ werd? Deel de beelden dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts