Diashow: 21 Oogopenende foto’s die bewijzen dat de natuur vol mysteries zit


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Diashow: 21 Oogopenende foto’s die bewijzen dat de natuur vol mysteries zit”

Het leven op aarde zit vol met mysteries en dat is fantastisch, want er worden steeds nieuwe dingen ontdekt. Vroeger moest je het allemaal zelf met eigen ogen zien, maar door internet kunnen we vanuit huis genieten van mysteries van over de hele wereld.

In deze video zien we 21 oogopenende foto’s die bewijzen dat de wereld vol mysteries zit. 

De foto’s hebben veelal te maken met de dieren en de natuur en de mens komt er dus niet aan te pas. Het begint allemaal met een hele bijzonder uil, namelijk een albino uil. Hij is volledig wit en heeft rode ogen, dit geeft een hele aparte look. oogopenende-fotos

Op nummer 6 is het noorderlicht te zien, dit geeft een waanzinnige gloed in de donkere lucht, waardoor het net lijkt alsof er een alien invasie aan de gang is. 

Nummer 10 is misschien wel onze favoriet van de video. Op deze foto is te zien dat een waterval is bevroren door de lage temperatuur. Hierdoor is het net alsof iemand hem op pauze heeft gezet en lijkt het net alsof de wereld daar is gestopt. 

oogopenende-fotos-2

Op nummer 12 hebben we de Amorphophallus, ook wel de Reuzenaronskelk genoemd. Dit is de grootste plan ter wereld en als je deze ooit in het echt te zien krijgt, is dat erg bijzonder, want de plant bloeit maar één keer in de veertig jaar. De plant bloeit dan 4 dagen. 

De laatste die we behandelen is nummer 23, op deze foto is een spin te zien. Veel mensen  zien hem in eerste instantie over het hoofd, omdat hij fantastisch gecamoufleerd is. 

In de video zijn nog heel veel andere mysteries die net zo bijzonder zijn als de bovengenoemde. Ben je benieuwd welke mysteries het allemaal zijn? Kijk dan de gehele video. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: FunnyPig

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts