Lief klein meisje kijkt in de oogjes van een onverzorgde hond en hersteld de hoop 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Het filmpje van de onverzorgde hond staat onderaan. Scroll naar beneden voor meer informatie:

Onverzorgde hond wilde de hoop opgeven – tot dat het diertje in de ogen keek van een klein meisje – (Leestijd 1 minuutje)

Niet iedereen heeft een even goede start in het leven.

Dat geldt voor mensen maar ook voor dieren. Soms wordt je gewoon niet geboren op de plek waar je verdient.

Dan heb je al te maken met ondervoeding en mishandeling bijvoorbeeld. Maar zo kunnen we verder ook nog wel even doorgaan. 

onverzorgde-hond
© Rescue From The Hart / Onverzorgde hond

In deze video maak je kennis met een onverzorgde hond. Deze hond is gered door een hondenopvang.

Hij heeft zo weinig voeding binnen gekregen, dat je al zijn botten door zijn vel zag heen komen, ook begonnen zijn organen uit te schakelen.

Dit beestje had dringend maar dan ook dringend hulp nodig! Gelukkig vingen de reddingswerkers van de opvang hem goed op en hingen hem dagelijks aan het infuus.

Hierdoor zorgde ze ervoor dat hij weer wat aan sterkte! Het was een lang proces, maar het was het uiteindelijk allemaal waard! Je geeft natuurlijk niet zomaar een dierenleven op. 

onverzorgde-hond-2
© Rescue From The Hart / Onverzorgde hond

Het beestje onderging veel therapieën, had in het begin veel moeite met eten.

Maar dat allemaal om zich later zo goed mogelijk te voelen!

En dat is hem gelukt! In het einde van de video zie je hoe hij weer is aangesterkt, zelfstandig kan lopen en in de bloei van zijn leven staan. Hij kwispelt en springt enthousiast om zich heen.

Veel reddingswerkers zijn onwijs blij dat ze zijn leven zo positief hebben kunnen beïnvloeden. Het zou zonde zijn als hij op zo’n jonge leeftijd verloren was gegaan! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Rescue From The Hart

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts