Onverschrokken moederkat haast zich 5 keer brandend gebouw in om kittens te redden


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Onverschrokken moederkat haast zich 5 keer het brandende gebouw in om haar kittens te redden

In het leven gebeuren er dingen waarbij je andere moet helpen. Sommige situaties kan iemand niet alleen handelen.

Dat is ook het geval in deze video, wanneer deze moeder kat haar kittens wil redden. onverschrokken-moederkat

Deze moederkat en haar vijf kittens zitten vast in een brandend gebouw. Maar de onverschrokken moederkat laat het daar niet bij zitten.

Ze laat haar moederinstinct spreken en zoekt een uitweg. Nadat ze deze eenmaal gevonden heeft, gaat zij vijf keer heen en weer om al haar kittens te kunnen redden.

En dat is haar ook gelukt, ze heeft al haar baby’s kunnen redden! Dat is natuurlijk enorm knap en dapper van haar. Wij weten niet zeker of andere dieren dat hadden gedaan voor hun baby’s. 

onverschrokken-moederkat-2

Zo zie je maar weer dat we allemaal wel eens hulp nodig hebben, ook dieren. Gelukkig hebben de 6 katten het allemaal gered, maar hebben ze wel wat kleine dingetjes opgelopen.

Zo zie je in de video dat ze enkele brandwonden hebben opgelopen, maar gelukkig zijn deze wel te genezen.

Dit voorval heeft zich allemaal afgespeeld in een brandend gebouw in Brooklyn, New York. Gelukkig zijn er verder geen gewonde gevallen en hebben de katten het ook heelhuids overleefd!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: CW 

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts