Slow-motion beelden van een ontploffende ballon in een ballon in een ballon in een ballon


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Iedereen heeft altijd wel eens de behoefte om dingen uit te proberen. Dan kan je denken aan iets spectaculairs, maar ook gewoon aan kleine stunts.

Van alles valt er uit te proberen en dat levert soms onwijs leuke beelden op. Dat is ook bij deze video de zaak! ontploffende-ballon

In deze video voeren twee mannen een experiment uit. Ze willen namelijk zien hoe het eruit ziet als je meerdere ballonnen in elkaar opblaast en deze uiteindelijk laat klappen.

Dit moment filmen zij en laten ze zien in slowmotion. De heren zijn aan het testen met hoeveel ballonnen zij dit maximaal kunnen doen.

Onwijs leuk om te zien, dit experiment. De heren hebben er zelf ook veel plezier in, ze gaan helemaal op in het proces. Het vergt veel werk voor een kort moment.

De heren laten de ballonnen klappen door middel van een stok met naalden en binnen enkele seconde is de ballon al weer geklapt. 

ontploffende-ballon-2

Ze testen voornamelijk het geluid dat de ballon maakt. Het maakt niet uit hoeveel ballonnen zij in elkaar doen, het geluid blijft vrijwel hetzelfde.

Op beeld is het effect wel erg gaaf. In slowmotion beelden zie je hoe de ballonnen stuk voor stuk kapot worden geprikt.

Je ziet de ballonnen als het ware van elkaar af vliegen.

Super leuk om te zien! Op het laatst zie je hoe enkele ballonnen met een enorme luchtbuis worden opgeblazen.

Zulke grote ballonnen heb je waarschijnlijk nog nooit gezien. Ben jij nou benieuwd waar we het over hebben? Kijk dan vooral zelf de video en laat je verrassen door het experiment!

Beeld Autoriteit:The King Of Random | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts