‘Poepmessen’ bestaan tegenwoordig en blijkbaar hebben meer gezinnen het dan je denkt 不不


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Poepmessen bestaan tegenwoordig en blijkbaar hebben meer gezinnen het dan je denkt. Een poepmes is een mes dat wordt gebruikt om ontlasting doormidden te snijden om zo een verstopping van het toilet te voorkomen. Wij denken dat dit helemaal gestoord is, maar blijkbaar is het echt is.

Belangrijke tip: Voordat je verder leest Wij hebben de videobeelden van deze dit vreemde mes, onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening.

ontlasting 2

Reddit is een Amerikaanse sociale nieuwswebsite waar geregistreerde gebruikers zelf berichten kunnen toevoegen in de vorm van een link of een eigen tekst en op deze berichten kunnen reageren.

Er worden allerlei soorten berichten op geplaatst, van links voor sportwedstrijden tot hele gekke discussies over smerige onderwerpen als ontlasting, alles kan op Reddit en niets is te gek.

Meer over het filmpje: Deze video gaat over reacties op de vraag: Wat is het vieste wat je ooit hebt gedaan in je leven.

ontlasting 3

In deze 11 minuten durende video worden de antwoorden op deze vraag voorgelezen door een soort robotstem, als je een rijke fantasie hebt en je snel dingen voor je ziet zal ik deze video niet aanklikken als ik jou was, want er worden flink wat smerige dingen op genoemd die je niet voor je wilt zien.

Een veel voorkomend tafereel is een ‘poepmes’. Dit is een mes dat mensen gebruiken om hun ontlasting door te snijden, wij hoorde het voor het eerst, maar er zijn dus veel mensen die het gebruiken.

ontlasting 1

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Reddit & Chill: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron |bron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

[adinserter block=”6″]

Meer van Relatie Spectrum
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

ontlasting 1