Peuter wrijft ontharingscrème op haar hoofd en ziet eruit als Pennywise van de film IT 😲😰


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

“Peuter wrijft ontharingscrème op haar hoofd en ziet eruit als Pennywise van de film IT” – (leestijd – 1 minuutje)

Kinderen staan er vrijwel om bekend om spullen te pakken die niet van hen zijn.

Ze hebben er een handje van. Zo zal je vroeger zelf ook wel eens de lippenstift van je moeder hebben gepakt of de truien van je vader aangedaan.

In veel gevallen loopt dat goed af, maar toch kan het eens in de zoveel tijd niet zo goed aflopen. Maar gelukkig levert het vaak wel hilarische momenten op. 

ontharingscrème
© tyla | Foto 1/2 – (scroll verder)

Masie is namelijk stiekem de badkamer van haar ouders in gegaan. En heeft toen een ontharingscrème weten te bemachtigen.

Zij heeft dit weten te smeren in haar haar. Helaas was haar moeder er te laat bij en was het kwaad al geschied.

Dit heeft ervoor gezorgd dat Masie een deel van haar haar is verloren. De nachtmerrie van veel moeders, is tot werking gekomen.

Maar gelukkig is het niet in haar ogen of mond terecht gekomen. Wel heeft het ervoor gezorgd dat de haarlaan van Masie pas begint halverwege haar hoofd. 

ontharingscrème
© tyla | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Hoe slecht het ook is om te lachen, we kunnen onszelf niet inhouden. De beelden zijn zo lachwekkend.

Masie heeft nu een beetje iets weg van de clown van IT. Kristy de moeder van Masie was in pure schok toen zij hoorde van haar man wat er was gebeurd.

Hij was er namelijk als eerste bij en bracht haar gelijk naar de badkuip. Maar helaas, kon er niets meer aan gedaan worden.

Het zal even duren voordat Masie al haar haar weer terug heeft, maar als dat het enige is, dan moeten ze het er maar even mee doen. En ze hebben weer een heerlijk verhaal om te vertellen later. 

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
ontharingscrème

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts