Vader verbergt camera in achtertuin voor dochter om online stalker te betrappen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

De online wereld kan in deze tijd zeker gevaarlijk zijn. Sommige mensen zetten de online platformen op een verkeerde manier in en vallen daarbij andere mensen lastig.

Dat is natuurlijk simpelweg vreselijk en niet zoals het hoort.

Daarom besloot de vader in deze video daar per direct wat aan te doen, toen hij hoorde dat zijn 15-jarige dochter werd lastig gevallen. online-stalker-2

Een vader uit Oklahoma voerde een uitgebreid plan uit om een man die zijn dochter lastig viel te pakken.

De vader wil liever niet dat zijn naam bekend wordt gemaakt.

Zijn 15-jarige dochter werd namelijk lastig gevallen door een oudere man, die haar ongewenste berichten stuurde op facebook. De man in kwestie is Jeremy Dewayne Gibson.

Hij wilde met het meisje afspreken om vervolgens seksuele activiteiten uit te voeren. Wanneer haar vader hoogte kreeg van de stalk activiteiten, besloot hij Gibson zelf aan te pakken. 

online-stalker

Hij liet Gibson naar hun huis komen en had in de tuin een tent opgezet. Zodra Gibson de tuin in kwam en de tent probeerde in te gaan, schoten er 3 mannen het huis uit en vielen Gibson aan.

Ze maakten hem vast en zorgde ervoor dat de politie even later kwam. In eerst instantie wilde Gibson gelijk al de politie inschakelen.

Maar nadat hij berichten had gelezen dat Gibson met het meisje wilde afspreken diezelfde dag, was dat voor hem de druppel.

Wat vinden jullie van de reactie van de vader? Ergens wel logisch toch! Iedereen zou zo reageren als het om zijn of haar 15-jarige dochter ging!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III |

Beeld Autoriteit: CBS This Morning

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts