Op liefde staat geen leeftijd: ontmoet de 100-jarige en 102-jarige die besluiten om te trouwen 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Op liefde staat geen leeftijd: ontmoet de 100-jarige en 102-jarige die besluiten om te trouwen. Samen ‘rondracen’ op de scootmobiel door het bejaardenhuis? Dit onlangs getrouwde koppel van 100 en 102 doen dit dagelijks!

Dit echtpaar in een seniorenwoning in Ohio in de Verenigde Staten bewijst dat leeftijd de weg naar liefde niet beperkt en dat je nooit te oud bent om de ware liefde te vinden. 

John en Phyllis Cook zijn 100 en 103 jaar oud en zijn onlangs getrouwd. Hun liefdesverhaal is erg populair op social media en dat bewijst maar weer hoe erg iedereen van een goed liefdesverhaal houdt. 

Phyllis Cook vertelde: “Om eerlijk te zijn, we zijn gewoon verliefd geworden op elkaar. Ik weet dat het misschien een beetje vergezocht is voor iemand op onze leeftijd, maar het is nou eenmaal zo.”. 

Het echtpaar ging langs het gerechtsgebouw om de huwelijksakte op te halen en toen kwamen ze erachter dat ze die dag gelijk konden trouwen en dachten ze: waarom niet?

John en Phyllis zijn allebei eerder getrouwd geweest, maar hebben hun echtgenoot en echtgenote allebei verloren. Ze hebben geluk dat ze elkaar nu hebben gevonden.

onlangs getrouwd 

John, een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog, en Phyllis brengen hun huwelijkstijd gezellig door met het genieten van elkaar in Kingston Residence of Sylvania. Ze wonen niet bij elkaar, want John heeft een woning boven en Phyllis heeft een woning beneden in het tehuis.

De tortelduifjes rijden rond in hun scootmobiel door het tehuis, genieten van de heerlijke maaltijden, maar genieten vooral van het gezelschap van elkaar. 

Bij Phyllis zit een hoge leeftijd in de familie, want haar moeder was 106 toen ze kwam te overlijden. Er is dus nog genoeg tijd voor het echtpaar om van elkaar te kunnen genieten. Dit echtpaar is een inspiratie voor alle mensen op leeftijd die de zoektocht naar de liefde hebben opgegeven.

Vond je dit ook goed nieuws? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts