Matteo (4) loopt ’t virus op na diagnose met onherstelbare hersentumor: “Ouders ergste nachtmerrie” 😭❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

De zieke Matteo kan niet beginnen met zijn behandelingen voor zijn hersentumor omdat hij ook nog eens lijdt aan het coronavirus.

Dit is natuurlijk de ergste nachtmerrie die iemand zich maar kan voorstellen. Matteo zijn weerstand is al niet goed en nu met het coronavirus gaat dit alleen maar achteruit.

Daarnaast is het ook gewoon van belang dat Matteo zo snel mogelijk begint met zijn behandelingen, zeker op deze jonge leeftijd.

In eerst instantie dacht zijn moeder dat het een buikvirus was, maar dat bleek niet zo te zijn… onherstelbare hersentumor 5

De ogen van Matteo begonnen te draaien en dat is het moment dat hij naar het ziekenhuis is gehaast. Hier kwamen ze erachter dat hij leed aan een hersentumor.

Op dat moment werd hij met spoed geopereerd om de druk wat te verzachten. Daarna zou hij beginnen met chemotherapie.

Maar doordat hij het coronavirus heeft opgelopen zit hier vertraging op. Recent is Matteo weer getest, maar hij test nog steeds positief op het virus…

De gehele familie hoopt dat Matteo zo snel mogelijk hersteld en met zijn behandeling kan beginnen!

Deel de beelden op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts