Oneerbiedig publiek krijgt lesje van bewaker die er klaar mee is


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Oneerbiedig publiek krijgt lesje van bewaker die er klaar mee is”

Bewakers zijn er om ons leven iets makkelijker te maken, hoewel dat niet altijd zo lijkt.

Maar dit zijn de mensen die onze veiligheid in werking stellen. Zij zijn er om te zorgen dat alles goed bij en met ons verloopt.

Dan kan het nogal vervelend zijn als mensen niet willen meewerken en dat zie je in deze video. oneerbiedig-publiek

Je ziet namelijk hoe een bewaker schreeuwt tegen oneerbiedig publiek.

De bewaker laat een stuk zien van zijn routine, maar gedurende hoort hij veel gelach en gepraat langs de zijkant vanuit het publiek. Op dat moment is hij er klaar mee en zegt hij er wat van.

Vanaf dat moment is het doodstil en hoor je vanuit het publiek niets meer. De boodschap is dus zeker aangekomen. De bewaker gaat door met zijn routine en vanaf dat moment kijkt het publiek aandachtig.

Waar het respect van sommige mensen deze dagen is gebleven? Dat durven wij ook niet te zeggen. 

oneerbiedig-publiek-2

Deze bewaker staat er niet voor niets en ook de mensen komen niet voor niets kijken.

Zodra je er dan bent, is het ook wel netjes als je dan op zou letten. Voor sommige mensen is dat blijkbaar al teveel gevraagd.

Ze zullen nu hun lesje wel geleerd hebben en ook zal dit filmpje een waarschuwing zijn voor andere mensen. Behandel een bewaker altijd met respect, aangezien je nu hebt gezien wat er met oneerbiedig publiek gebeurt.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: chaleco86

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts