Baby werd 4 maanden te vroeg geboren en woog 600 gram, maar wat is het een klein vechtertje! 😍❤️


Baby werd 4 maanden te vroeg geboren en woog 600 gram, maar wat is het een klein vechtertje! Ward werd veel te vroeg geboren, maar dit kleine mannetje laat zien een echte vechter te zijn. Wat zit er veel kracht in dat lichaam, ondanks het ondergewicht!

De videobeelden van de baby met ondergewicht is onderaan deze pagina geplaatst. Geniet van de kleine vechter en deel het na afloop met je vrienden.

ondergewicht baby 4

Wanneer je  zwanger bent dan hoop je natuurlijk dat je zwangerschap goed zal verlopen, maar dit heb je niet volledig in eigen hand. Zo komt het wel eens voor dat kinderen te vroeg geboren worden.

Wanneer kinderen heel erg vroeg geboren hebben ze vaak gigantisch veel ondergewicht en dan is het dus zaak om dit ondergewicht tegen te gaan. Gelukkig weet men in de ziekenhuis inmiddels wel hoe ze dit moeten doen, maar voor de ouders blijft het een heel erg zware periode.

Meer over het verhaal van Ward Miles: Deze video gaat over Ward. Ward is een jongetje dat vier maanden te vroeg ter wereld gekomen is en daardoor natuurlijk ontzettend veel ondergewicht had. Het is goed om te zien wat voor moeilijke periode deze familie heeft moeten ondergaan om Ward toch een mooi leven te gunnen.

ondergewicht baby

Zeker het moment waarop Lindsey haar zoon voor het eerst in haar armen mag nemen is een heel erg mooi moment. Ondanks de vervelende manier waarop Ward op de aarde is gebracht, is er nu toch alle hoop dat hij een normaal leven zal gaan kunnen hebben. Vind je het verhaal ook zo mooi? Deel dit prachtige verhaal dan op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Benjamin Scot Productions, LLC: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

ondergewicht baby 2