Amsterdam: 4 Britten rijden de gracht in terwijl ze ‘onder invloed’ zijn


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Iedere dag komen er duizenden toeristen naar Amsterdam om te genieten van al het moois dat de stad te bieden heeft en dan gaat het met name om de coffeeshops en de populaire rode straat, met soms vervelende gebeurtenissen als gevolg.

Let op: Iedereen in het filmpje is uiteindelijk in veiligheid gebracht.onder-invloed-2

Amsterdam staat in het buitenland bekend om zijn wiet. Mensen van over de hele wereld komen naar onze hoofdstad toe om lekker in een coffeeshop te relaxen, terwijl ze genieten van de Amsterdamse sfeer.

Sommige toeristen roken nooit en doen het dan een keertje, omdat ze in Amsterdam zijn. Daarnaast heb je ook toeristen die wel vaker roken, maar dit maakt vaak geen verschil.

Over het algemeen gaat het allemaal goed en kijken ze hun ogen uit, maar het gaat af en toe ook goed mis en dat kan tot gevaarlijke situaties leiden. 

onder-invloed

Hier zien we de beelden van Thomas Schlijper op 9 augustus 2020 om 21.40 uur.

Vier Britse toeristen waren in Amsterdam. Toen ze weg wilde rijden, reden ze achteruit tegen een vuilnisbak aan.

Vervolgens rolde ze naar voren en stuurde ze recht de gracht in. De auto viel op zijn dak in het water en het was even spannend. 

Gelukkig zijn alle vier de toeristen gered en kunnen ze hun verhaal in Engeland tegen hun vrienden vertellen. Het is bizar dat deze mensen dan ook nog eens besluiten om te gaan rijden.

Nu is het goed afgelopen, maar er zijn heel veel scenario’s waarbij dat niet het geval zal zijn.

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts