Stoere ‘sleepster’ veegt de vloer aan met onbeschofte vrouw die parkeert op handicap-plek


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

Iedereen weet dat je niet zomaar op een invalidenplek mag parkeren en als je het dan toch doet kun je rekenen op een fikse boete. 

Over het algemeen zitten veel mensen te klagen over de politie of andere hulpdiensten. Eigenlijk zou iedereen heel veel respect voor deze mensen moeten hebben, omdat zij er zijn om alles in het gareel te houden.

Hoe vaak de politie te maken krijgt met een onbeschofte vrouw of man is niet voor te stellen.

Het enige wat ze doen is kijken of mensen zich aan de wet houden en ze beboeten het wanneer mensen de regels overtreden. Die mensen zijn zich er vaak ook van bewust, maar worden dan alsnog erg boos wanneer ze een boete ontvangen.  onbeschofte vrouw 3

In deze video zien we een van de meest grappige figuren van televisie, namelijk Bernice. Bernice is bekend geworden door het programma South Beach Tow, waarin ze met haar takelauto bepaalde auto’s weghaalt wanneer de eigenaars de wet hebben overtreden.

In dit fragment takelt Bernice een auto weg van een onbeschofte vrouw die op een invalideplek geparkeerd staat. Bernice geeft aan dat ze geld wilt hebben of ze haalt de auto weg.

De vrouw is het er niet mee eens en opent de aanval op Bernice. Bernice ontvangt een klap, pakt de vrouw op en gooit haar zo in de prullenbak, hilarisch! Kon je er stiekem ook een beetje om lachen? 

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM