Uber chauffeur weert zich goed tegen onbeschofte passagiers.


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Onbeschofte passagiers zijn de grootste nachtmerrie van iedere Uber chauffeur en dat is meer dan terecht, wij hopen dat deze passagiers op de zwarte lijst belanden. 

Wanneer je als taxi of uber chauffeur aan het werk bent is het het grootste gedeelte van de tijd erg leuk om te werken, omdat je telkens in contact bent met andere mensen.

Daarnaast zorg jij ervoor dat de mensen op een bepaalde plek kunnen verschijnen waar ze een afspraak hebben.

De wat minder leuke tijden om te werken zal waarschijnlijk in het weekend zijn, omdat er dan erg vaak dronken passagiers mee willen. Iedereen weet dat dronken mensen minder onbeleefd zijn en soms zelfs moedwillig dingen stuk maken. 


onbeschofte passagiers 3

In deze video zien we een Uber chauffeur die te maken krijgt met erg onbeschofte passagiers. Vanaf het eerste moment dat ze in de auto stappen merk je door hun houding al gelijk op dat ze dronken zijn.

In eerste instantie zijn ze niet blij dat ze worden vastgelegd, maar dat is voor de veiligheid van de chauffeur.

Daarnaast worden ze erg boos wanneer ze niet kunnen verbinden met bluetooth om hun muziek naar keuze af te spelen.

Wanneer de chauffeur aan het meisje voorin vraagt of ze hem wat meer ruimte wilt geven, krijgt hij een hele sarcastische opmerking terug. Het is erg mooi om te zien dat de chauffeur zo rustig blijft en op een gegeven moment gooit hij ze er gewoon uit. Wat een held!

Vond jij zijn oplossing ook goed? Deel het dan op Facebook/Whatsapp


Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts