Zij stond als 15-jarig meisje haar zoon af ter adoptie. 20 jaar later breekt ze in tranen uit 😢💔


Zij stond als 15-jarig meisje haar zoon af ter adoptie. 20 jaar later breekt ze in tranen uit… Stacey krijgt net voor het lopen van de marathon een geweldige verrassing van haar zoon die ze nog nooit gezien had. Ze ziet hem namelijk voor het eerst nadat ze onbedoeld zwanger was geraakt!

Heb jij op dit moment weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Wij hebben de videobeelden, waarbij de 15-jarige onbedoeld zwanger werd, onderaan dit artikel geplaatst.

onbedoeld zwanger 4

Onbedoeld zwanger raken is de nachtmerrie van bijna ieder meisje. Het gewoon veilig doen kan dan ook een hoop onrust schelen. Toch komt het meer dan eens voor dat mensen zwanger worden, terwijl dit verre van de bedoeling was. Je hebt dan de eigenlijk nog drie opties.

Je zou kunnen kiezen voor een abortus, adoptie of je kan er natuurlijk voor kiezen het kind zelf op te voeden. Duidelijk is natuurlijk wel dat dit een keuze is die je het liefste niet zou willen maken.

Meer over het verhaal van Stacey: Stacey is op haar vijftiende onbedoeld zwanger geraakt en ze zag geen andere uitweg dan haar kind te laten adopteren. Haar kind genaamd Stephen is inmiddels ook een volwassen man en hij wilde dolgraag zijn echte moeder een keer ontmoeten.

onbedoeld zwanger

Vlak voor hij en zij mee gaan doen aan een marathon, besluit hij om haar te verrassen. De twee zijn onwijs blij om elkaar te zien en wij denken dan ook dat de twee nog wel contact zullen houden met elkaar.

Ze lijken het namelijk al direct heel erg goed met elkaar te kunnen vinden. Vind jij de beelden ook prachtig om te zien? Wij waarderen het als je het verder deelt op Facebook of Pint op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Inside Edition: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

onbedoeld zwanger 2