Innovatieve man leeft in een omvangrijke tent dat lijkt op een ‘mini-paleisje’ en betaalt geen huur


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

De man in het volgende filmpje heeft zijn eigen tiny house ontworpen. Midden in de bossen vertoeft hij met zijn omvangrijke tent. Het is een tent waar je niets in ontbreekt.

Het is comfortabel, mooi ingericht en erg bruikbaar. Alle hoog benodigdheden zijn aanwezig en het zal je dus aan niets ontbreken.

De man wilde graag in de natuur wonen op een mooie manier. Dit was voor hem dus de perfecte oplossing.  Hij wilde graag aan de drukke wereld ontvluchten en snel. Dit was voor hem de beste optie. 

Zoals al eerder gezegd ontbreekt het hem aan niets. Alle gemakken zijn aanwezig: zitplaatsen, een bed, warmte, een keuken en noem het maar op.  omvangrijke tent 1

Buiten heeft hij een badkamer, dat ook lijkt op een paradijs volgens hem. Plassen en douchen in de wilde natuur, wie wil dat nou niet?

De badkamer is voorzien van een douche en toilet en ook nog eens een wastafel. Hij komt dus echt niets tekort en leeft hier naar eigen zeggen in een droom. Hoe zouden jullie dat vinden, wonen in een omvangrijke tent?

Vond je dit ook een prachtige paleisje? Deel dit dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts