Soldaat verrast zus en de reactie is overweldigend en mooi 😍❤️


Soldaat verrast zus en de reactie is overweldigend en mooi. Omgaan met gevoelens is natuurlijk heel erg lastig als je eindelijk je broer weer terugziet die in het leger gezeten heeft. Wat een prachtige emotie om te zien!


Tip:
Heb jij weinig tijd om de tekst helemaal te lezen? Wij hebben de videobeelden voor jou onderaan dit artikel geplaatst.omgaan met gevoelens hereniging 3

Wanneer je in het leger zit dan kies je er natuurlijk bewust voor dat je uitgezonden kan worden voor een langere periode. Ook weet je dat je jouw eigen leven in gevaar brengt op zo’n missie.

Omgaan met gevoelens is dan ook heel erg moeilijk, omdat er natuurlijk van alles door je hoofd gaat. Je mist de mensen om je heen, maar tegelijkertijd heb je ook die angst in je zitten dat iets je kan overkomen.

Ook vragen als: Wat gaat mijn familie doen als ik er niet meer ben of zouden ze mij missen als ik er niet meer ben spoken door het hoofd van de soldaten. Wij hebben dan ook veel respect voor mensen die worden uitgezonden op missie.

Meer over het verhaal van Shane en Elizabeth: In deze video is te zien hoe de broer van deze vrouw na lang uitgezonden zijn geweest eindelijk weer in het land is.

De reactie van het meisje is onbetaalbaar en het is natuurlijk al direct duidelijk dat zij haar broer onwijs gemist heeft. Ik mis mijn familie zelfs al na twee weekjes vakantie. Ik denk dan ook dat je goed moet kunnen omgaan met gevoelens als je zo’n groot besluit maakt.

omgaan met gevoelens hereniging 2

Omgaan met gevoelens is dan ook heel erg moeilijk voor deze vrouw, maar zeg nou eerlijk: Wie had hier wel koeltjes kunnen reageren? Wij hopen natuurlijk voor deze vrouw dat haar broer voorlopig even in het land blijft, want dan hoeft ze hem niet zo lang te missen.

Vind jij de hereniging tussen Shane en Elizabeth ook prachtig om te zien? Deel dan uit respect voor alle soldaten dit artikel verder op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Caters Clips: bron | Afbeeldingen: bronbron

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

omgaan met gevoelens hereniging