Oma en 1-jarige kleinzoon voeren een ‘interessant’ gesprek


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Oma’s zijn denk ik een van de liefste personen in het leven van een mens. Ze zijn super zorgzaam en staan altijd klaar om voor je te zorgen.

Als klein kind is er niets leuker dan bij opa en oma slapen en heerlijk genieten van elkaar. Deze speciale band wordt vaak op hele jonge leeftijd al duidelijk. 

Hier zien we de bijzondere beelden van een anderhalf jaar oud jongetje die een praatje maakt met zijn oma.

super-schattig-2

Oma vraagt allerlei dingen aan haar kleinzoon en hij brabbelt in typische peutertaal terug. Het jongetje blijft reageren en de oma blijft ook vragen stellen, waardoor het net lijkt alsof ze een heel normaal gesprek voeren. 

Ze begint met de vraag of iemand al aan hem heeft laten zien hoe je een sneeuwpop bouwt. Het lijkt erop of het jongetje antwoordt met: “ja’ en vervolgens vertelt hoe het in zijn werking gaat. 

Op een gegeven moment lijkt hij een beetje vast te lopen met antwoord geven op de vragen van zijn oma, maar dat is na een korte periode weer voorbij.

Als hij een speeltje in zijn mond doet tijdens het praten is er al helemaal geen touw meer aan vast te knopen. 

Het is heel grappig als de oma vragen stelt. Het jongetje kijkt haar dan heel erg aandachtig aan en wacht met antwoorden tot ze volledig is uitgesproken.

super-schattig

Het zou fijn zijn als hij dit zijn hele leven blijft doen, want dat wordt het erg rustig in huis. 

Helaas is zijn lieve oma overleden in 2009 en wordt ze iedere dag nog heel erg gemist. Het is fijn om dit soort beelden te hebben, want deze kunnen enorm veel houvast bieden.

In de beschrijving van de video op YouTube wordt vermeld dat ze in het echt nog leuker was dan in de video lijkt. Dit moet een fantastische oma geweest zijn.

Bekijk de originele beelden hieronder en deel het na afloop op Facebook/Whatsapp.

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts