Sterke 103-jarige oma viert virus-herstel door ijskoud frisdrankje te drinken! 😄❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Het virus brengt veel onzekerheden met zich mee. Wie overleeft het en wie niet.

In het begin was vooral te zien dat oudere mensen kwamen te overlijden. Nu is er ook te zien dat oudere mensen het toch ook wel echt kunnen overleven hoor!

Zo ook Jennie Stejna uit West-Massachusetts! Jennie is wel 103 jaar oud en is jammer genoeg ook getroffen door het virus.

Na een goede strijd is Jennie weer herstelt en wordt zij getrakteerd met een Bud Light drankje om het herstel te vieren. Oma herstelt 2

Volgens haar kleindochter Shelley Gun heeft Jennie altijd al een vechtlust gehad. Ze is er ook van overtuigd dat Jennie daardoor nog leeft!

Nou diep respect hebben wij natuurlijk voor Jennie. Op die leeftijd nog zo kunnen vechten tegen zo’n heftig virus. Dat doe je niet zo snel natuurlijk!

Wij hopen dat het drankje heerlijk heeft gesmaakt, die heeft ze wel verdient natuurlijk! Hopelijk blijft Jennie nog een lange tijd gezond en kan zij nog gaan genieten van de laatste dingetjes.

Wij wensen Jennie en haar familie veel geluk toe! Wat een vechter!

Vind je dit ook zo’n mooi nieuws? Deel het dan met jouw vrienden op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts