Bijna blinde olifant huilt als vriendelijke muzikant emotioneel liedje van ‘Debussy’ speelt op piano 🐘💖


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

In Thailand leeft de 80-jarige olifant Ampan. Ampan is zeker al op leeftijd en is aan een oog blind en kan ook met haar andere oog bijna niet zien.

Ze leeft in Elephants World en daar wordt goed voor haar gezorgd. 80 jaar is zeker oud voor een olifant. Een wilde olifant wordt gemiddeld 10 jaar jonger dan dat Ampan is.

In de video zie je hoe een muzikant een emotioneel liedje voor haar speelt op de piano, genaamd: “Clair de Lune”. Ampan wordt er zo emotioneel van dat zij zelfs een aantal traantjes moet laten.

De setting is bizar mooi waar dit verhaal zich afspeelt. Midden in de jungle is een piano geplaatst en precies voor Ampan speelt de muzikant dit nummer af.


Olifant weent 5

Hierdoor moet zij zeker wat wenen. Ze wordt er zo onwijs rustig van. Je ziet letterlijk de rust naar binnen keren bij Ampan.

Ook de muzikant zit aardig op zijn plek en speelt de sterren van de hemel. Dit zal voor beide een bijzonder moment moeten zijn geweest.

Hoe het er zo naar uitziet, ziet het eruit alsof beide enorm hebben genoten. Dat heeft die Ampan wel verdient na zoveel jaren!

Vond je dit ook zo’n mooi filmpje? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts