Olifant zat zijn hele leven gevangen, geeft hartverscheurende reactie als hij eindelijk vrij is 😢❤️


Olifant zat zijn hele leven gevangen, geeft hartverscheurende reactie als hij eindelijk vrij is. Het filmpje kan voor sommigen als schokkend worden ervaren, gelukkig is alles goedgekomen.

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van deze olifant onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

olifant gered in de nacht 3

Een olifant is een erg groot dier dat je niet zomaar even kan zien overal. Daarom worden ze in veel landen gebruikt als een toeristische attractie.

Dit brengt erg veel geld op voor de eigenaren en dat heeft erg slechte gevolgen voor de beesten. Ze maken vaak erg lange dagen, hebben erg weinig ruimte omdat ze vastzitten aan kettingen en krijgen ook nog eens veel te weinig te eten.

Doordat de eigenaren alleen maar aan het geld denken, worden de beesten compleet verwaarloosd. 

Meer over de video: Dit filmpje gaat over Raju de olifant, het arme dier werd 50 jaar geleden gevangen genomen en zat al bloeden vastgeketend.

olifant gered in de nacht

Daarnaast kreeg de olifant niets te eten van zijn eigenaren en moest hij leven van hetgeen wat hij kreeg van langslopende toeristen.

Maar na 50 jaar enorm afzien is het dier eindelijk bevrijd en kan hij zijn geluk niet op. Toen de mensen van de organisatie SOS wildlife het dier losmaakte kon hij niks anders doen dan huilen van geluk.

Het dier maakt het nu weer helemaal goed en is het alleen hopen dat de eigenaren flink worden aangepakt.

olifant gered in de nacht 2

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: hapy day: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

olifant gered in de nacht 2