Vrouw en Broodrooster het paard leggen de drempel hoog met nieuwste hilarische dans uitdaging


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Over de gehele wereld worden er vaak challenges gedaan. De ene keer op Social media en de andere keer weer op Youtube. Nu zie je ook weer een challenge voorbij komen in de volgende video.

Maar niet zomaar een, eentje met een paard! Broodrooster het paard en zijn baasje doen mee aan de Git Up challenge.

nieuwste-dans-uitdaging-2

Wat je in deze video ziet, is Broodrooster het paard en zijn baasje mee doen aan de Git Up challenge. Dit houdt in dat zij een nieuwe dans uitdaging moeten uitvoeren.

En zoals wij het zien, lijkt dat ze maar al te goed af te gaan. Het stel lijkt onwijs goed op elkaar ingespeeld en kan ook nog eens de humor overbrengen. Het ziet er gelikt uit, voor zover het kan natuurlijk!

De twee lijken er in ieder geval veel plezier in te hebben samen en voeren het ook nog eens perfect uit. Ze lijken zo goed op elkaar ingespeeld, dat zal je vast niet zomaar na kunnen doen! 

nieuwste-dans-uitdaging

De twee doen ieder pasje tegelijk, het zal een hele dans uitdaging voor ze zijn geweest, maar ze komen zoals gezegd er goed vanaf. Wij weten zeker dat niet ieder paard en zijn baasje dit na kunnen doen.

Er zal vast veel oefenen aan vooraf zijn gegaan. Maar laten we eerlijk zijn: het was het waard. Wij vinden dat ze deze challenge hebben afgerond met een dikke tien!

Nu verdienen ze wel even wat rust, voordat ze weer mee gaan doen aan de volgende challenge. Maar dat zal er zeker aan zitten te komen! Wij kunnen in ieder geval niet wachten. 

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts