“Super Insect” brengt populaire Volkswagen Kever uit 1970 naar geheel nieuw niveau 😄😄


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Het wordt ook wel “Super Insect” genoemd. Zodra jij deze wagen ziet, denk je vast: wat is dit nou eigenlijk?

Is het een auto, een bestelbusje of misschien een camper? Het heeft iets weg van alle drie. Het is een mini home op wielen!

Een klassiek model uit de vroegere jaren 90. Dit is een model die je waarschijnlijk nooit eerder hebt gezien of in ieder geval een model die je niet zo snel tegen zal komen.

De wagen beschikt over een mini keuken en zitplek. Alles in het wit met een groene kleur. De hele auto is gestyled in 1 thema. 

nieuwe Volkswagen Kever 3

Het stel in deze video is onwijs trots op deze nieuwe Volkswagen kever van hun. Het is hun nieuwe pareltje. Vrienden van het stel hebben net zo’n auto gehaald uit Arizona.

Daar zijn de auto’s ook bijzonder populair. Grappig om te zien dat zulke wagens nog in trek zijn. Zeker bij de echte liefhebbers!

Het is natuurlijk heel wat anders dan een mooie race wagen of gezinsauto. De meeste mensen zijn al blij met een gezinswagen.

Dit stel niet en zoekt het uiterste op. Nou dat is zeker gelukt! Wij hopen dat het stel onwijs geniet van deze bijzondere auto.

Vind je deze wagen ook gaaf? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts