Vrouw laat deur open tijdens storm en ziet even later dat ze een ‘nieuwe huisgenoot’ heeft 


Vrouw laat deur open tijdens storm en ziet even later dat ze drie ‘nieuwe huisgenoten’ heeft 

In Noorwegen woont een oudere vrouw en die krijgt ondertussen al een jaar 2 maal op een dag bezoek. En niet zomaar door iemand, nee bezoek van een hert.

De twee zien elkaar dus erg vaak en het beestje krijgt ook altijd wat te eten van de vrouw. Ondertussen hebben de twee zo’n goede band met elkaar opgebouwd, dat ze ook wat af knuffelen.

Iedere dag zien de twee elkaar uit het raam. Ze hebben een vaste plek en een vast tijdstip. Het beest krijgt wat te eten en genoeg knuffels, dan kan hij de dag weer tegenaan. 

nieuwe huisgenoten

Zoals je ziet op de video is het erg koud in Noorwegen, overal ligt sneeuw. Het is dus niet zo gek dat het beest even de warmte op komt zoeken.

Dat heeft hij ook nodig, warmte. Is het niet lichaamswarmte is het wel de menselijke aandacht. Zo’n wild dier heeft ook aandacht nodig en dat blijkt maar weer al te goed uit deze video!

Leuk om te zien dat ze het zo goed met elkaar kunnen vinden, en het hert ook echt 2 maal bij de vrouw op bezoek komt. Wij hopen dat dat  nog lang voortgezet mag worden!

Kon je ook genieten van deze beelden? Deel dit dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts