‘Pinokkio-jongen’ uitgelachen om neus – zie hem nu eens 3 jaar later: ‘Onherkenbaar!’ 😍❤️


‘Pinokkio-jongen’ uitgelachen om neus – zie hem nu, 3 jaar later: Onherkenbaar! Ollie heeft gelukkig een neuscorrectie gehad, want van zijn oorspronkelijke neus werd hij niet bepaald vrolijk!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van de ‘Pinokkio jongen’ onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de geweldige beelden bekijken en delen met je vrienden.neuscorrectie 1

Wanneer je niet tevreden bent met je lichaam dan kun je ervoor kiezen om een plastische ingreep te ondergaan. Een lichaamsdeel waar veel mensen ontevreden over zijn is de neus.

Een neuscorrectie is dan ook iets wat veel mensen laten doen. Het leuke hieraan is dat je dit vaak niet eens ziet bij mensen, omdat het vaak maar om een kleine ingreep gaat.

Toch kan deze kleine ingreep voor de persoon die hem heeft ondergaan een zeer groot verschil maken.

Meer over het verhaal: In deze video is te zien dat een kindje genaamd Ollie een neuscorrectie heeft moeten ondergaan. Hij werd voor zijn operatie gezien als een soort Pinokkio, omdat zijn neus heel erg groot was.

neuscorrectie 3

Gelukkig kon men hem opereren en is het de dokters uiteindelijk gelukt om de jongen zijn neus te verkleinen.

Het was zeker geen makkelijke en korte operatie en het was dan ook heel erg spannend om de kleine Ollie de operatiekamer in te zien gaan. Vandaag de dag gaat het gelukkig heel erg goed met hem en is hij ook nog eens heel erg blij met de neus die hij heeft.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: PatrynWorldLatestNew: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

neuscorrectie 2