Heftig: Laura spreekt haar Nederlandse adoptie ouders niet meer


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

De band tussen Laura en haar Nederlandse adoptieouders was zo slecht dat ze nu haar adoptie ongedaan wilt maken. 

Wanneer je een lange tijd een relatie hebt kun je samen beslissen om de volgende stap te zetten en dat is het krijgen van een kind.

Niet iedereen is gezegend met het krijgen van een kind, maar willen toch graag een kind. In die gevallen kunnen ze ervoor kiezen om te adopteren.

In Nederland worden er zo nu en dan kinderen geadopteerd en zijn er dus best veel Nederlandse adoptieouders. In de meeste gevallen gaat het adopteren erg goed en is de band super dik.

Maar soms gaat het in de pubertijd helemaal mis en voelen de geadopteerde kinderen zich niet fijn, de situatie die dan ontstaat is erg vervelend. 


Nederlandse adoptie ouders 3

Deze video is een fragment uit het televisieprogramma Spoorloos. In dit programma gaan mensen opzoek naar familie of vrienden die ze al jaren niet hebben gezien.

In dit fragment praat Jetske met Laura in Colombia. Laura is als klein meisje geadopteerd, maar toen ze 16 werd ging het helemaal mis.

Ze kreeg alleen maar ruzie met haar Nederlandse adoptieouders, waardoor ze niet meer bij hun kon wonen. De ruzie is zelfs zo heftig dat ze haar adoptie ongedaan wilt maken.

Daarom schakelde ze het programma in om opzoek te gaan naar haar biologische familie.

Vond je dit ook een bizar verhaal? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts