Dappere moedereend begeleidt 76 pasgeboren eendjes in haar eentje 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

Het natuurlijk instinct van de moeder slaat gelijk aan en beschermt haar nest! 

Ieder dier heeft een natuurlijk instinct. Of dit nou een schaap is of een leeuw. Iedere diersoort beschikt daarover.

Zelfs mensen beschikken hierover. Als mensen in een levensbedreigende situatie komen gaat dit instinct aan.

natuurlijk instinct 5
© Brent Cizek | Foto 1/2 – (scroll verder)

Het zorgt ervoor dat je overleeft, mens en dier gaan hierdoor anders denken en zetten de overlevingsstand aan. Dit is iets moois, want mede hierdoor weten mens en dier dingen te overleven.

In de volgende video is te zien hoe een moeder eend haar 76 eendjes meesleurt het water door en zorgt dat ze allemaal veilig terecht komen

In het filmpje is te zien dat een moeder een met haar nest bestaande uit 76 eendjes het water wil oversteken.

Omdat zij over 76 eendjes moet zorgen, gaat haar natuurlijk instinct per direct aan. Ze is nauw lettend op de jonkies en houdt ze goed in de gaten.

natuurlijk instinct 5
© Brent Cizek | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Omstanders zagen de eendjes oversteken en vonden het heel schattig om te zien. Maar door de omstanders werd de moeder eend nog nauwlettender.

Maar dat is natuurlijk ook helemaal niet gek. Ze moet voor zoveel jonkies zorgen en ze wil natuurlijk geen een eendje verliezen!

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/Brent Cizek

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts