Man plant mysterieuze zaden geleverd uit China en kweekt ze


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Man plant mysterieuze zaden geleverd uit China en kweekt enorme, niet te stoppen fruit”

Hoewel we allemaal op dezelfde wereld leven, lijken we toch echt af en toe op andere planeten te leven. Hoe gek het ook is, maar het kan er zo verschillend uit zien. In deze video zie je hoe mysterieuze zaden uit China terecht zijn gekomen bij verschillende huishoudens in de US. 

Verschillende huishoudens hebben onlangs zaden ontvangen uit China, zonder bestelling. Deze zaden zijn zomaar terecht gekomen bij de mensen. De regering en hulpdiensten raden dan ook extreem af om deze zaden te planten.mysterieuze-zaden

Een man heeft zo toch geplant en laat nu zien wat de uitkomst daarvan is. Het zijn onwijs grote planten geworden, die maar niet lijken te stoppen met groeien. Mooie grote groene bladeren en aardige stelen.

De man weet niet per se wat voor plant het is, maar het blijkt dat de plant wel iets kan aanrichten aan de omgeving. 

mysterieuze-zaden-2

Mensen denken dat het als drug kan worden gebruikt, maar ook denken ze dat het misschien een planten ziekte kan veroorzaken. Beide opties zijn natuurlijk niet ideaal.

Daarom raadt de overheid het ook zo af om deze mysterieuze zaden te planten. Je weet bij wijze nooit wat je in huis haalt. Dus daar moet wel goed over nagedacht worden.

Wij zijn benieuwd of China deze zaden nog naar meerdere mensen gaat sturen. Wie weet krijgen wij ook wel zulke zaden binnen!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: 5NEWS

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts