Dwayne “The Rock” Johnson heeft belangrijk boodschap voor dochter dat verborgen moet blijven voor moeder


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Heeft een belangrijke boodschap voor zijn dochter en zijn vrouw mag het niet weten

Dwayne “The Rock” Johnson liet zijn 1-jarige dochter allerlei positieve uitspraken herhalen in een superschattige video die hij op zijn Instagram postte ter ere van Internationale Vrouwendag. motiverende-boodschap-2

In april 2018 werd de 47-jarige acteur vader van Tianna Gia Johnson. De moeder van Tianna is Lauren Hashian.

In de video moedigt hij zijn kleine dochter aan om allerlei dingen na te zeggen, het waren geen gekke dingen, maar juist hele positieve woorden die we eigenlijk te weinig tegen onszelf zeggen. 

Het filmpje is al een duidelijke boodschap, maar de acteur voegde er in het bijschrift op zijn Instagram nog het een en ander aan toe: ‘De wereld zal ooit ook van jou horen, mijn sterke kleine liefde.

En ik kan je niet beloven dat ik de rest van je leven van je zal houden, maar je hebt mijn woord dat ik altijd van je zal houden en je zal beschermen voor de rest van het mijne.”

motiverende-boodschap-1

Na alle mooie uitspraken was het toch even tijd om plaats te maken voor iets grappigs. Dwayne kijkt om zich heen of zijn vrouw niet in de omgeving is en vraagt dan vervolgens of zijn dochter het volgende wilt nazeggen: “Papa is de beste”.

Dit doet ze ook keurig maar niet zonder een shoutout te geven aan haar moeder, want als ze de uitspraak heeft gedaan, hoor je: “Moeder”. 

Er is altijd een speciale band tussen vaders en dochter, want vaders zullen ten alle tijden hun dochter steunen en beschermen. Het is helemaal fijn als Dwayne Johnson je vader is, want ik denk dat er weinig personen op deze wereld zijn die niet bang zijn voor de beste man.

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts